Placa vibranta cu role pentru compactarea usoara a dalelor de dimensiuni mari

Bad Laasphe – Specializata in compactoare pentru sol ghidate manual, Weber MT pune intotdeauna nevoile clientilor in fata. Acesta este motivul pentru care compania ofera produse foarte specializate cum ar fi placa vibranta cu role VPR 700, care este proiectata pentru a compacta dale de dimensiuni mari, cu usurinta superioara in utilizare.

 

Intr-un efort de a atrage atentia asupra lor, trotuarele moderne, zonele de amenajare a locurilor publice si pietele sunt evidentiate cu ajutorul placilor voluminoase, a dalelor cu suprafata finisata sau cu piatra de pavaj. Aceasta tendinta necesita utilaje de constructii, care permit profesionistilor sa compacteze aceste materiale usor si eficient. Abordarea conventionala si folosita pe scara larga, care combina covoare de cauciuc cu placi vibratoare clasice se dovedeste a fi inadecvata, deoarece acest material poate cu usurinta sa provoace deteriorarea dalelor de multe ori delicate. Lovirea dalelor cu mana este prea laborioasa si nu mai este in ton cu standardele actuale.

Placa vibranta cu role VPR 700

Pentru a oferi clientilor o alternativa economica si usor de utilizat, Weber MT a dezvoltat placa vibranta cu role VPR 700. Utilajul este folosit cu succes pe dalele XXL care sunt usor vibrate datorita distribuției uniforme a greutatii VPR 700 de-a lungul celor  patru role PU. Acest mod de operare facil impiedica dalele sau pietrele de pavaj sa se deplaseze sau sa fie avariate la colturi ori muchii. De asemenea, permite echipamentului sa preseze delicat pavelele de beton, cu o grosime relativ mica, in locaşurile lor. Echipamentul este la fel de eficient atunci cand trebuie sa vibreze garniturile de etansare in rosturi.

Placa vibranta cu role

Usor de operat

Operarea VPR 700 cu eficienta maxima, chiar si in spatii inguste, nu este o problema, datorita barei de ghidare rabatabile. Mai mult, operatorul poate seta echipamentul la viteza de operare dorita.

Producatorii cei mai cunoscuti pentru dale de mari dimensiuni si pietre de pavaj din industrie recomanda utilizarea de placi vibrante cu role, cum ar fi Weber MT VPR 700.

Despre Weber MT

Weber Maschinentechnik GmbH, cu sediul in Bad Laasphe, este o companie de dimensiuni medii, cu legaturi de afaceri in  intreaga lume. Proportia exporturilor depaseste 60%. In plus fata de Europa, opereaza cu filiale independente sau birouri de marketing in piete importante precum Statele Unite, Canada si America de Sud. Investitiile in cercetare si dezvoltare asigura calitatea superioara a masinii. Pentru dezvoltarea produsului, Weber MT desfasoara cercetari tehnologice de baza la un nivel stiintific. Un exemplu este tehnologia COMPATROL® – sistem de control al compactarii pentru placi compactoare reversibile de sol.